Intensivkurs i stockholm eller i mindre Stad?

Intensivkurs i stockholm eller i mindre Stad?

När man gör i tankar för att gå en intensivkurs är det många som funderar på att gå intensivkursen i en annan stad. Det finns mycket att tänka på innan man bestämmer sig för att gör det. Här kommer tips på vägen.

Intensivkurs i annan stad

Det finns trafikskolor som erbjuder intensivkurser med färdiga paket i mindre städer. Ofta åker man under 1-2 veckor för att dedikera all sin tid åt körkortsutbildning. I många av dessa fall erbjuds också boende i priset. Det som lockar för många är att det förhoppningsvis blir billigare och att man tar körkortet snabbare. Men det behöver inte vara så.

Tar du inte körkortet efter dessa veckor behöver du förlänga vistelsen. Då kommer extra kostnader och du behöver kanske ta extra ledigt från jobb. En körkortsutbildning är inte statisk, alltså det kan ta mindre/längre tid beroende på hur det går. Många upplever en stress att klara körkortet på dessa veckor.

Ta körkort där du bor

För Gabriels Trafikskola är säkerheten viktigast. Det går före tid och pengar. Du ska bli en trygg förare i trafiken. Därför är vårt starkaste tips att ta körkort i den stad där du bor. Bor du i stockholm ska du ta en intensivkurs i stockholm och inte i Kiruna. När du har körkortet ska du känna dig trygg med ett bege dig ut på egen hand.

Intensivkurs i Stockholm

Gabriels Trafikskola erbjuder intensivkurser i stockholm och intensivkurser i Jakobsberg i Järfälla. Vi skräddarsyr varje paket till varje elev så att ni får en individuell plan. Du är välkommen att kontakta oss för att se när du kan börja fin utbildning.

No Comments

Post A Comment