Intensivkurs i Jakobsberg, Stockholm

Ta körkort snabbt med en intensivkurs i stockholm & Jakobsberg.

11 900 kr

Ord pris: 13 689 kr

 • 11 körlektioner 50 min
 • Riskettan
 • Risktvåan
 • Teori via korkortssidan.se

19 600 KR

Ord pris: 22 589 kr

 • 21 körlektioner 50 min
 • Riskettan
 • Risktvåan
 • Teori via korkortssidan.se
Boka

27 200 KR

Ord pris: 31 489

 • 31 körlektioner 50 min
 • Riskettan
 • Risktvåan
 • Teori via korkortssidan.se
Intensivkurs i Stockholm

” Vi kommer att lägga en en individuell planering till dig som tar dig i mål med körkortet”

Vanliga frågor om intensivkurs

Vad är en intensivkurs?

En intensivkurs i Stockholm betyder att du tar körkortet hos våran trafikskola i Jakobsberg i Stockholm under en några veckor. Från start till mål. Du får en komplett planering av alla moment du behöver för att klara körkortet. Vi planerar körlektioner, riskettan, risktvåan, teori och prov. Så du har en komplett planering.

Varför ska man ta en intensivkurs?

Fördelen med en intensivkurs i Jakobsberg i Stockholm är att du tar körkortet snabbare och billigare eftersom du gör allting kontinuerligt och under en kort period eftersom du snabbare lär dig allting teoretiskt och praktiskt. De elever som tar körkortet snabbt, billigt och effektivt är det som tar en intensivkurs utan att göra avbrott på utbildningen.

När startar en intensivkurs?

En intensivkurs i Jakobsberg i Stockholm planeras individuellt åt varje elev. Det finns inga startdatum utan vi sitter tillsammans med dig och lägger upp en plan tillsammans. Vi planerar en intensivkurs när du kan starta och börja köra kontinuerligt efersom vi vet att kontinuitet är nyckeln till framgång. En stor fördel är om du kan planera en intensivkurs i mycket god tid så att du kan starta när du önskar samt köra dina körlektioner på de tider på dagen som du önskar eller kan köra. De tidigaste och senaste tiderna brukar vara populärast att köra på.

Hur lång är en intensivkurs?

En intensivkurs i Jakobsberg i Stockholm håller på enligt vårt individuella planering tillsammans med dig. Du kan göra intensivkursen på 2 veckor eller 10 veckor. Vi förstår att alla har mycket att göra och därför anpassar vi kursen till varje enskild elev. Vi rekommenderar dock att man gör minst 2 gånger i veckan men gärna 3 gånger för att få en riktig bra repitition på körlektionerna.

Vad kostar en intensivkurs

Vi har våra mycket fördelaktiga paketpriser ovan. Vad ditt körkort kostar i slutändan beror på hur många körlektioner som behövs för att gå i mål vilket är mycket individuellt. Antal körlektioner beror på tidigare erfarenhet, kontinuitet, ålder, om man kör privat och hur mottaglig man är för att lära sig.

Vilken intensivkurs ska jag köpa?

Intensivkurs small är för dig med mycket tidigare erfarenhet. Intensivkurs Medium för dig som kommer köra mycket privat också. Intensivkurs Large är för dig som är en helt nybörjare. Är du osäker på vilken intensivkurs du ska ta så kan du börja med en testlektion så att en av våra utbildade och godkända trafiklärare av Transportstyrelsen testar dina kunskaper och rekommenderar dig vilket paket du ska köpa.

Gabriels Trafikskola

Intensivkurs i Jakobsberg, stockholm

Vi vet vad som får dig att gå i mål med körkortet

Planering

När du valt intensivkurs kontaktar vår certifierade planerare för att lägga upp en plan

Tydliga mål

Vi sätter tydliga delmål så att du vet när allt ska utföras & när du ska ta körkortet.

Vi lär dig

Våra trafiklärare undervisar dig praktiskt & korkortssidan.se teoretiskt.

Körkort

Vi skickar dig på förarprov när du uppfyller kraven för att bli godkänd.

BOKA KURS ONLINE ELLER RING OSS