Intensivkurser

Körlektioner

Övriga priser

Intensivkurs Stockholm

Med våra intensivkurser i Stockholm får du allt du behöver för att ta körkort samlat i ett paket.
Vi anpassar intensivkursen efter dina behov och får en planering som passar din vardag
med tydliga mål planerade. Du behöver bara välja vilket paket du önskar.

Small

13 900 kr

10 körlektioner á 80 min

 

Körkortsboken online
Teorifrågor online
Riskettan
Risktvåan

Medium

19 900 kr

14 körlektioner á 80 min

 

Körkortsboken online
Teorifrågor online
Riskettan
Risktvåan
Lån av bil till uppkörning

Large

25 900 kr

19 körlektioner á 80 min

 

Körkortsboken online
Teorifrågor online
Riskettan
Risktvåan
Lån av bil till uppkörning

Intensivkurs Stockholm

Boka intensivkurs

 Boka en intensivkurs genom att köpa ett paket ovan. När du köpt ett paket ovan så kommer vi att kotakta dig samma eller nästkommande arbetsdag för att sätta igång planeringen.

Hur fungerar en intensivkurs för körkort?

En intensivkurs för att ta körkort är det bästa sättet att ta körkort på. Detta beror på att du gör hela körkortsutbildningen under en kort och intensiv period. Det är exakt det du gör när du tar körkort. Gör den intensivt. 

Olika trafikskolor arbetar olika när man sätter upp en planering för en intensivkurs. Det vanligaste är att man bokar upp alla moment i krökortsutbildningen under ett visst antal veckor. Under de veckorna ska du köra körlektioner, göra riskettan, risktvåan (halkbanan), studera till teoriprovet och bli redo för uppkörningen.

Hur många körlektioner?

Hur många körlektioner du ska t när du köper en intensivkurs beror på flera aspekter. 

– Har du tidigare erfarenhet av att köra bil?
– Kommer du köra med en handledar?
– Hur intensivt kommer du att kunna köra?

Vi rekomemnderar dig att boka en testlektion innan du bokar en intensivkurs. Då får du köra med en av våra underbara lärare som kommer ge dig en estimering på hur många körlektioner du behöver och rekommendera dig ett paket.

Boka en testlektion här.

 

Intensivkurs Stockholm

Intensivkurs Stockholm

Vi erbjuder dig att ta en intensvkurs i Stockholm med färdiga rabatterade paket som innehåller det mesta du behöver för att komma i mål med körkortet. Vårt arbetssätt bygger på att vi skräddarsyr varje paket till varje elev. På så sätt får du planering som du känner dig trygg med men som samtidigt bygger på pedagogik som vi vet ger resultat.

Vår trafikskola i Stockholm ligger strategiskt belägen så att vi snabbt kommer ut till övningsområden utanför stockholms innerstad.

Se vart vi befinner oss här.

 

Hur lång tid tar det att ta körkort?

Med en intensivkurs så går det snabbt. Det är just det som är hela syftet med att ta körkort via en intensivkurs. En kurs brukar vara i 2-4 veckor. Men för att intensivkursen ska gå bra behöver du boka allting långt i förväg så att du kan planera en kurs precis innan dina planerade prov. Tänk också på att ha en buffert ekonomiskt och tidsmässigt om du skulle bhöva köra fler körlektioner.

 

Vad kostar en intensivkurs för körkort?

Vad en intensivkurs kostar i slutändan beror på många olika saker. Priset på intensivkursen är det som minst påverkar vad det slutgiltiga priset på ditt körkort blir. Det som påverkar proset är framgångrik utbildningen går. Körkortet är individuellt och hur många körlektioner, vad det kostar eller hur lång tid det tar varierar från person till person. 

Men det billigaste sättet att ta körkort på är utan tvekan genom att gå en intensivkurs på grund utav att du behåller kunskaperna lättare när du kör frekvent och kontinuerligt.

Fråga om intensivkurs i Stockholm? Maila oss.

10 + 12 =