Jobba hos oss

 

Trafiklärare jobb

Gabriels Trafikskola söker alltid efter rätt personer till vårt team i Stockholm och Jakobsberg. Gabriels Trafikskola hjälper inte bara människor att ta körkortet. Vi ser det som inte bara vårt mål utan vårt ansvar att när du tar körkort hos Gabriels Trafikskola så är du en trygg förare i trafiken. Vi vill stå för varenda elev som tar körkortet hos oss och det kan vi bara göra genom att erbjuda en körkortsutbildning världsklass.

 

Vill du bli en i vårt team är du välkommen med din ansökan till Jacob på ostermalm@gabrieltrafikskola.se eller ring på 0708354848.

 

Trafiklärare jobb

 

Trafiklärare är ett mycket spännande jobb. För att bli trafiklärare behöver du förts gå en trafiklärarutbildning. Utbildningen är på 3 terminer och innehåller mycket praktik hos en trafikskola. Gabriels trafikskola tar ofta emot elever som vill göra sin praktik hos oss. Nästan alla som gör sin praktik hos oss får sedan också en anställning. Gabriels trafikskola kan då erbjuda dig konkurrenskraftig lön som trafiklärare med goda förmåner.