Komplett app på svenska, engelska & arabiska.

Steg för steg, körkortsboken, teoriprov, ljudbok. Ja allt på tre språk till en engångskostnad. Inga månadsavgifter.

Klara teoriprovet för B-körkort på första försöket med Körkortsappen som innehåller allt du behöver på svenska, engelska och arabiska. Använd vår unika pedagogik som hjälpt tusentals människor att klara teoriprovet på Trafikverket.

SVENSKA, ENGELSKA OCH ARABISKA
Körkortsboken, tusentals frågor, teoriprov, steg för steg, ljudbok och vägmärken finns på svenska, engelska och arabiska.

ALLT DU BEHÖVER
I körkortsappen hittar du allt material du behöver för att klara teoriprovet. Slipp köpa olika tjänster och känn dig trygg med att allt du behöver kunna finns i Körkortsappen.

VIDEO
Se alla våra utbildningsfilmer helt utan reklam och ta del av exklusiva filmer som inte läggs upp på YouTube.


BYGGD AV EN TRAFIKSKOLA
Körkortsappen är framtagen av Gabriels Trafikskola som har drivits av samma personer sedan 1995 och som hjälp tusentals människor att ta körkortet.

STEG FÖR STEG
I Steg för steg får du en färdig plan att arbeta efter så att du vet hur du ska börja, hur du ska fortsätta och hur du vet när du är redo. I korta steg blandas körkortsboken, teoriprov, filmer och vägmärken så att du orkar, vill och hinner plugga varje dag.

TEORIPROV
Gör teoriprov som liknar det riktiga teoriprovet på Trafikverket. Du kan även göra teoriprov efter kategori. Vill du bara bara göra teoriprov med frågor om Fordonskännedom? Inga problem.

LJUDBOK & KÖRKORTSBOK
Lyssna på Körkortsljudboken, sveriges kanske mest spelade ljudbok med ca 100.000 spelningar per månad på svenska, engelska och arabiska. Föredrar du att läsa den kan du läsa körkortsboken i appen.

TUSENTALS NÖJDA ANVÄNDARE
Tusentals nöjda elever från vår hemsida korkortssidan.se som använder samma material och pedagogik som Körkortsappen.

”Bästa appen att plugga teori. Väldigt tydlig med alla innehåll och framförallt alla videoer. Har läst steg för steg och även kollade på alla deras videoer. Ni gör ett grymt jobb för alla att ta körkortet billigare och snabbare. Tack så hemskt mycket för allt ni gör. Rekommenderar starkt till alla.”
Av alla appar som jag har använt så var denna app den bästa, den tar lärade till en ny nivå som är roligt. Den bästa appen, ska rekommendera appen och även körkortssidan till alla som jag känner som håller på med körkortet.
Så bra app med allt man behöver inför Kunskapsprovet, bra videos och frågor samt körortsbok som man kunde läsa och lyssna på🙂