Körkortsfrågor gratis

Körkortsfrågor gratis

 

körkortsfrågor gratis

 

Äntligen kommer du kunna läsa körkortsboken och plugga körkortsfrågor gratis. När vi menar gratis så menar vi verkligen gratis till alla och inte bara elever till Gabriels Trafikskola. Anmäl dig till nyhetsbrevet och få ett mail om när körkortssidan är live.

 

 

Gabriels Trafikskola har i mer än ett år arbetat med körkortssidan.se och kommer att lansera tjänsten hösten/vintern 2018. Så vad kommer du att kunna plugga?

 

Steg för steg

 

Steg för steg är anpassat för dig som vill hinna plugga när du är i farten. Stegen består av utdrag ur körkortsboken, körkortsfrågor, historier från verkligheten, bildspel och videos. Varje steg tar inte mer än 10 min att utföra. När du är klar med alla steg kommer du vara redo för teoriprovet.

 

Körkortsboken

 

En komplett körkortsbok som är skriven av Gabriels Trafikskola. Vi har lagt mycket tid på att skriva en bok som är anpassad för hur elever vill studera idag. Därför är körkortsboken rakt på sak och avskalad från det som ej kommer på teoriprovet. Då körkortsboken är digital kan du vara säker på att den alltid är uppdaterad med de senaste reglerna.

 

Teoriprov

 

Självklart kommer du kunna plugga på körkortsprov. Gabriels Trafikskola har skrivit över 1 000 frågor som du kommer kunna studera på. När du gör ett teoriprov kan du vara säker på att du kommer få en stor blandning av frågor som testar dina kunskaper och gör att du klarar teoriprovet på första försöket.