Körkortsfrågor

Körkortsfrågor

Körkortsfrågor

För att klara till teoriprovet behöver du studera körkortsfrågor för att vara säker på att klara teoriprovet på första försöket. Det absolut viktigaste du behöver veta är att det inte finns några genvägar till att klara teoriprovet. Teoriprovet är någonting du verkligen behöver kunna, inte för att bara ta körkort utan för din och andras säkerhet. Satsa då på djupinlärning. Med djupinlärning menar vi att du inte bara kan svara på en fråga utan kan också förklara svaret på frågan.

 

Hur ska man plugga körkortsteori?

 

Att plugga körkortsteori är viktigt att göra i rätt fas med körkortsutbildningen. För att du ska få ut så mycket som möjligt av dina körlektioner rekommenderar vi att du pluggar så mycket du kan innan du börjar övningsköra. Börja med att läsa körkortsboken och gör några körkortsfrågor via elevcentralen eller körkortsssidan.se. På detta vis är du mer förberedd och förstår mer om vad din trafiklärare pratar om. Har du inte möjlighet att plugga innan bör du studera i takt med dina körlektioner. Ju närmare teoriprovet du kommer ska du plugga på teorifrågor online tills du blir godkänd på alla moment. Det värsta du kan göra är att inte läsa boken och endast plugga teorifrågor några dagar före teoriprovet.

 

Elevcentralen

 

Gabriels Trafikskola erbjuder Elevcentralen tills sina elever. Elevcentralen görs av STR (Sveriges trafikskolors riksförbund) och innehåller körkortsfrågor samt körkortsboken i digitalt format. Gabriels Trafikskola har slutat med den fysiska körkortsboken för att vara mer miljövänliga samt att fler elever vill studera digitalt. Via elevcentralen kan du boka och avboka körlektioner. Du kan se dina framsteg och se kommenterar som din trafiklärare antecknar under körlektionerna.

 

Körkortsfrågor online

 

Gabriels Trafikskola kommer under höstern 2018 att lansera körkortssidan.se där alla i hela Sverige kommer att kunna studera körkortsfrågor online gratis. Du hörde rätt. Helt gratis! Detta oavsett om du är elev hos Gabriels Trafikskola eller inte. Via körkortsidan.se kommer du att kunna studera tusentals körkortsfrågor, studera teori online steg för steg, läsa körkortsboken och mycket mer. Läsa mer om hur du kan läsa körkortsfrågor gratis.