Körlektioner

Ta körlektioner i stockholm eller i jakobsberg.

5 körlektioner 50 min
4 350 kr

Fullt pris 4 450

10 körlektioner 50 min
8 600 KR

Fullt pris 8 900

20 körlektioner 50 min
16 900 KR

Fullt pris 17 800

Körlektioner i Stockholm & Jakobsberg

Körlektioner i Stockholm & Jakobsberg

Du kan ta körlektioner i Stockholm hos vår trafikskola i Jakobsberg i Järfälla samt på Östermalm i Stockholm. Körlektionerna i på Östermalm är på 80 min och körlektionerna i Jakobsberg är på 50 min.

Vi rekommenderar dig att börja med våra paket för intensivkurser som är mer rabatterade för att sedan lägga till paket på körlektioner om du skulle behöva det. Behöver du inte innehållet i våra intensivkurser så är våra paket om körlektioner ovan billigare att köpa än körlektioner styckvis.

Hur många körlektioner behöver jag?

Det är svårt att säga efterssom det är indivuiduellt hur många körlektioner som just du behöver. Antalet körlektioner beror på tidigare erfarenhet, ålder, om du bara kör hos oss som trafikskola eller om du även kombinerar körningen med privatkörning.

Är du osäker är det bästa sättet att boka en testlektion. Då testar vi dina kunskaper och där efter ger vi dig en estimering på hur många körlektioner du ungefär behöver för att gå i mål med körkortet. Vi lägger upp en planering efter den estimeringen och du vet då att planeringen bygger på att en av våra godkända trafiklärare av Transportstyrelsen testat dina kunskaper.

Kör i uppkörningsområdet Jakobsberg

Gabriels Trafikskola i Jakobsberg ligger exakt vid Jakobsbergs pendeltågsstation. På 20 min är centralstationen är du på vår trafikskola i Jakobsberg. Ta bara pendeltåger mot Kungsängen eller Bålsta & hoppa av i Jakobsberg.

Den stora fördelen med vårt läge är att vi ligger exalt vid Jakobsbergs pendeltågsstation och att vi ligger i uppkörningsområdet Jakobsberg. Det gör att du lätt tar dig till och från vår trafikskola samt att du sparar mycket tid på körlektionerna genom att du redan befinner dig i Jakobsberg.

Ska jag köra i Stockholm eller Jakobsberg?

Ska du ta körlektioner i stockholm så ska du ta det på Östermalm eller Jakobsberg? Ta det som är mest bekvämt för dig för att utföra körlektionerna. MEN om du kan ta dig till Jakobsberg som finns det en stor fördel med att ta körlektioner där eftersom det är ett uppkörningsområde. Med andra ord kör du i samma område där du ska utföra uppkörningen. Du sparar mycket tid under körlektionerna på det.

Har ni paket på körlektioner?

Absolut. Klicka här så hittar du våra paketpriser på körlektioner. Fördelen med att köpa paket om körlektioner är att det blir mycket billigare. Billigast är det om man börjar med en intensivkurs och sedan lägger till körlektionspaket om du skulle behöva fler körlektioner.

Jag vill ta körlektioner utanför Stockholm

Då rekommenderar vi dig att använda tjänsten hos korkortssidan.se där man kan jämföra förslag från trafikskolor i sin stad. Du hittar tjänsten här. Du anger stad, körlektioner samt när du önskar köra så meddelas alla trafikskolor i din stad om ditt önskemål. Där efter får du förslag från trafikskolor i din stad.

BOKA KURS ONLINE ELLER RING OSS