5 körlektioner 50 min
3 950 kr

Ord pris: 4 450 kr

10 körlektioner 50 min
7 800 KR

Ord pris 8 900 kr

20 körlektioner 50 min
15 200 KR

Ord pris 17 800

Körlektioner i Jakobsberg i järfälla

Körlektioner i Jakobsberg

Du kan ta körlektioner i Stockholm hos vår trafikskola i Jakobsberg i Järfälla. Körlektionerna är på 50 min.

Vi rekommenderar dig att börja med våra paket för intensivkurser som är mer rabatterade för att sedan lägga till paket på körlektioner om du skulle behöva det. Behöver du inte innehållet i våra intensivkurser så är våra paket om körlektioner ovan billigare att köpa än körlektioner styckvis.

Hur många körlektioner behöver jag?

Det är svårt att säga efterssom det är indivuiduellt hur många körlektioner som just du behöver. Antalet körlektioner beror på tidigare erfarenhet, ålder, om du bara kör hos oss som trafikskola eller om du även kombinerar körningen med privatkörning.

Är du osäker är det bästa sättet att boka en testlektion. Då testar vi dina kunskaper och där efter ger vi dig en estimering på hur många körlektioner du ungefär behöver för att gå i mål med körkortet. Vi lägger upp en planering efter den estimeringen och du vet då att planeringen bygger på att en av våra godkända trafiklärare av Transportstyrelsen testat dina kunskaper.

Kör i uppkörningsområdet Jakobsberg

Gabriels Trafikskola i Jakobsberg ligger exakt vid Jakobsbergs pendeltågsstation. På 20 min är centralstationen är du på vår trafikskola i Jakobsberg. Ta bara pendeltåger mot Kungsängen eller Bålsta & hoppa av i Jakobsberg.

Den stora fördelen med vårt läge är att vi ligger exalt vid Jakobsbergs pendeltågsstation och att vi ligger i uppkörningsområdet Jakobsberg. Det gör att du lätt tar dig till och från vår trafikskola samt att du sparar mycket tid på körlektionerna genom att du redan befinner dig i Jakobsberg.

Har ni paket på körlektioner?

Absolut. Klicka här så hittar du våra paketpriser på körlektioner. Fördelen med att köpa paket om körlektioner är att det blir mycket billigare. Billigast är det om man börjar med en intensivkurs och sedan lägger till körlektionspaket om du skulle behöva fler körlektioner.

Jag vill ta körlektioner utanför Stockholm

Då rekommenderar vi dig att använda tjänsten hos korkortssidan.se där man kan jämföra förslag från trafikskolor i sin stad. Du hittar tjänsten här. Du anger stad, körlektioner samt när du önskar köra så meddelas alla trafikskolor i din stad om ditt önskemål. Där efter får du förslag från trafikskolor i din stad.

Gabriels Trafikskola

Vi ordnar körkortet åt dig

Vi vet vad som får dig att gå mi mål med körkortet

Planering

När du valt körlektionspaket kontaktar vår certifierade planerare för att lägga upp en plan

Tydliga mål

Vi sätter tydliga delmål så att du vet när allt ska utföras & när du ska ta körkortet.

Vi lär dig

Våra trafiklärare undervisar dig praktiskt & korkortssidan.se teoretiskt.

Körkort

Vi skickar dig på förarprov när du uppfyller kraven för att bli godkänd.

BOKA KURS ONLINE ELLER RING OSS