Övningsköra

Övningsköra

 

övningsköraMånga är ivriga att börja övningsköra och äntligen ta körkortet. Men det kräver lite eftertanke och att man läser på för hur man ska gå till väga. På så sätt kan du planera övningskörningen bättre, vara mer förberedd, spara pengar och bli en säkrare förare. Nedan kommer vad som gäller och tips på vägen.

När får man börja övningsköra?

För att få börja övningsköra behöver du vara minst 16 år gammal. Du måste även ha ett giltigt körkortstillstånd. Körkortstillståndet kan du ansöka om här.

Övningsköra privat eller hos Trafikskola?

Optimalt är att man genomför hela utbildningen hos en Trafikskola. Då får du professionell vägledning genom hela körkortsutbildningen. Statistik från Transportstyrelsen visar även att elever som går hos en trafikskola har större chans att klara teoriprovet och uppkörningen.

Alla kan inte utbilda sig helt hos en trafikskola och då är det en bra idé att blanda körningen hos en trafikskola och med en privat handledare. Du kan då mängdträna hemma på de moment din trafiklärare tycker du du behöver öva mer på. Ett starkt tips är att börja hos en trafikskola för att få grunderna rätt. Då underlättas resten av körkortsutbildningen.

Ska du övningsköra privat behöver du som elev samt din lärare gå en handledarutbildning. Du kan boka handledarutbildningen hos Gabriels trafikskola i Stockholm här och hos vår trafikskola i Jakobsberg här.

 

Övningsköra hos Gabriels Trafikskola

Gabriels Trafikskola vet receptet på hur du ska ta körkort så att du blir en säker och trygg förare på ett effektivt sätt som gör att du sparar tid och pengar. Vi är experter på intensivkurser i Stockholm då vi har en trafikskola på Östermalm i Stockholm och en i Jakobsberg i Järfälla. Våra körlektioner utgår från Artillerigatan 83 i Stockholm och från Riddarplatsen 2 i Jakobsberg.

 

Intensivkurs

 

Med en intensivkurs kör du körlektioner tätt efter varandra. Fördelen med en intensivkurs är att du snabbare lär dig att köra bil då du inte glömmer bort det du har lärt dig. En intensivkurs är det absolut bästa sättet för att ta körkort ur både ett tidsperspektiv och ur en ekonomisk synvinkel. Dev flesta som tar en intensivkurs tar körkortet hos Gabriels Trafikskola på bara några veckor.

Våra intensivkurser innehåller de mesta du behöver för att klara körkortet. Vi har utformat våra paket så att du får en färdig lösning med allt som du ändå måste utföra för att ta körkort. På så sätt blir det enklare för oss att planera din körkortsutbildning och du får en tydlig plan med ett tydligt mål direkt. Det resulterar i att du bli motiverad till att ta körkort.

Boka intensivkurs i Stockholm

Boka intensivkurs i Stockholm

Boka intensivkurs i Jakobsberg

Boka intensivkurs i Jakobsberg