300 kr

Handledarutbildning

Övningskör privat. Boka handledarutbildning för endast 300 kr per person.

Priser

Kurser från 13 900 kr

Intensivkurs, körlektioner eller riskutbildning? se våra paket och priser.

Testlektion 599 kr

Vi kontaktar dig & bokar en tid.

Ta körkort hos en trafikskola iStockholm City.

Ta körkort där du bor. Det är vårt bästa råd till dig som funderar på att åka någon annan stans för att ta körkort. Gabriels Trafikskola ligger på artillerigatan 83 på Östermalm i centrala Stockholm. Vi erbjuder intensivkurser, handledarutbildning och riskettan.

Vår lokal i Stockholm City

Smidigt körkort.

Körkortet ska vara smidigt och problemfritt. Därför får du av oss en tydlig planering med tydligt satta mål direkt. När du köper en intensivkurs av oss vet du från första dagen hur ditt schema ser ut och när du ska utföra dina prov.

Trafikskola i Stockholm

På Artillerigatan 83 på Östermalm i Stockholm befinner sig vår trafikskola i Stockholm city. Hos oss kan du spela playstation eller pingis medan du väntar på din körlektion. Det ska vara kul att ta körkort 🙂

Trafikskola Jakobsberg

Exakt vid Jakobsbergs pendeltågsstation ligger vi ståtligt i den röda tegelbyggnaden. Det är omöjligt att missa oss. Välkommen att ta körkort mitt i uppkörningsområdet.

Korkortssidan.se

Plugga 100% gratis körkortsteori hos korkortssidan.se. Gabriels Trafikskola har utvecklat en egen plattform för vem som helst att studera körkortsteori. Lyssna även på körkortsljudboken gratis på Spotify här.

Den smidigaste vägen till körkortet