Intensivkurs Stockholm

Intensivkurs i Stockholm.

Allt ingår.

Vad som ingår: Riskettan, risktvåan, körkortsbok, ljudbok, teorifrågor och bil till uppkörning. Du behöver bara välja antalet körlektioner.

 

13 900 kr

9 körlektioner
á 80 min

 

19 900 kr

14 körlektioner
á 80 min

 

25 900 kr

19 körlektioner
á 80 min

 

Få ett gratis förslag på en planering:

Vad tycker våra elever?

Intensivkurs för körkort

Intensivkurs för körkort är ett sätt för att ta b-körkort snabbt och effektivt. För att ta körkort i Sverige så behöver man ta körlektioner för att öva på att manövrera bilen, göra riskutbildning del 1 & 2 samt till sist göra teoriprov och uppkörning. Med våran intensivkurs i Stockholm så gör du alla dessa moment under en kort period av tid. Vi på trafikskolan gör upp en plan åt din intensivkurs som passar din vardag men som också följer de rekommendationer vi vet leder till ett körkort. En intensivkurs pågår vanligtvis mellan 2-8 veckor beroende på hur snabbt du vill och kan ta körkortet. Vi ser till så att du är i fas med alla moment i utbildningsplanen så att du får en jämn fördelning av körlektioner, riskutbildning, teoriprov samt uppkörning. Intensivkurs för körkort är det absolut rekommenderade sättet av oss som trafikskola att ta körkortet på.

Intensivkurs i Stockholm

Intensivkurs för körkort i Stockholm är vårt expertisområde. Det är bara en fördel att ta en intensivkurs i Stockholm för att bor du i Stockholm så är du redo för trafiken i Stockholm när du tar körkortet. Vi är strategiskt belägna på Artillerigatan 83, andra sidan Valhallavägen på Gärdetsidan. Vi ligger alltså inte mitt i smeten och kommer därför snabbt ut till våra övningsområden på Djurgården, Lidingö, hjorthagen samt ut till uppkörningområdet Sollentuna. På sätt får du mest ut av dina körlektioner när du tar en intensivkurs i Stockholm hos oss.