Riskettan Stockholm

Riskettan i Stockholm. 

 

 

600 kr. Startar 17:00.

Eller anmäl dig & betala på plats.  600 kr *

* Ej kontanter.

Riskettan Stockholm

Riskettan eller Riskutbildning del 1 kan du göra hos oss i Stockholm. Kursen gör du i våra lokaler på Artillerigatan på Östermalm. Riskettan ingår i våra intensivkurser och behöver inte köpas separat om du går en intensivkurs hos oss. Passar ej datumen för riskettan i Stockholm kan du även kolla våra datum för riskettan i vår trafikskola i Jakobsberg här.

 

Riskettans syfte är att få dig som elev mer uppmärksam på vilka risker det finns i samband med att köra bil och därmed få dig att bli en bättre och säkrare förare i trafiken. Mycket betoning ligger på alkohol, droger samt trötthet i samband med bilkörning och vilken påverkan det har. Riskettan är en obligatorisk kurs som måste göras innan teoriprovet samt uppkörningen. Du kan göra riskettan innan du får körkortstillståndet.

 

Riskettan kan du göra när du vill under din körkortsutbildning då du inte behöva plugga teori till riskettan. Det viktiga med riskettan är att du deltar i diskussionerna, har en åsikt och förstår riskerna i samband med bilkörning.

Kursen pågår under minst 3 timmar. alla deltagare måste ta med giltig legitimation.