Testlektion 599 kr

Boka en testlektion genom formuläret nedan. Vi återkommer till dig med en tid som passar. Testlektionen är på 50 min. Erbjudandet gäller inte om du har en bokad uppkörning.

Maila nedan så hör vi av oss samma/nästa arbetsdag

Testlektion

Boka testlektion

Boka testlektion hos Gabriels Trafikskola i Stockholm eller Jakobsberg genom formuläret ovan. Vi hör av oss så fort som möjligt för att boka en tid som passar dig.

Testlektion körkort

En testlektion är en körlektion där en trafiklärare kör med dig och testar dina kunskaper. Efter testlektinen får du ett estimat av trafikläraren vad du behöver för att ta körkort. 
Detta är ett utmärkt sätt för dig att veta vilket paket du ska köpa. Då köper du inte ett för litet eller för stort paket. På så sätt kan vi planera en körkortsplanering åt dig som vekrligen kan ta dig i mål. 

Testlektion Stockholm

Vill du boka en tetslektion i Stockholm så erbjuder vi det. Använd formuläret ovan så hör vi av oss till dig samma eller nästkommande arbetsdag.

Testlektion Jakobsberg

Vill du boka en tetslektion i Jakobsberg så erbjuder vi det. Använd formuläret ovan så hör vi av oss till dig samma eller nästkommande arbetsdag.