Testlektion 699 kr

En certifierad trafiklärare
testar dina kunskaper i 50 min.

“Jag kommer att hjälpa dig veta vad du behöver för att ta körkortet” – Fredrik

Vi kontrollerar med detta om du har körkortstillstånd.

Information

  • 50 min
  • Godkänd & utbildad trafiklärare
  • Du fårstår efteråt din kunskapsnivå
  • Du får förslag på ett paket
  • Kan ej bokas vid redan bokade prov

Testlektion

Varför ska man ta en testlektion?

En testlektion är utmärkt för dig som är osäker på din kunskapsnivå & vilket paket du ska köpa som passar dina behov för att gå i mål med körkortet. Många är osäkra på vad man ska köpa och då är detta ett utmärkt sätt att få mer kött på benen innan man bestämmer sig för vilken intensivkurs eller hur många körlektioner man ska köpa.

På lektionen kommer en av våra utbildade och av Transportstyrelsen godkända trafiklärare att testa dina kunskaper. Efteråt vet du vad du behöver göra för att ta körkort i Stockholm eller Jakobsberg.

Ska man ta en testlektion som nybörjare?

Som nybörjare är en testlektion inte nödvändig efterssom du kommer behöva ett minst antal körlektiner som omfattas av våra största paket om du endast kör hos oss på trafikskolan alternativt vårt medium-paket om du ska köra mycket med en privat handledare också. Du kan boka handledarutbildningen här.

Men har du kört körlektioner redan, haft en lång paus eller byter trafikskola så är det en bra idé för att veta status på kunskapsnivån.

Vad händer efter testlektionen?

Efter en testlektionen kommer en av våra godkända trafiklärare av Transportstyrelsen att bedöma din kunskapsnivå och ge dig en estimering på vad du behöver för att gå i mål med körkortet. På så sätt köper du inte för litet eller för stort paket vilket påverkar din körkortsutbildning mycket och gör att din utbildning får smidigare samt att du tar körkortet snabbare.

Kan man boka testlektion om man har en bokad uppkörning?

Nej. Testslektionen är till för dig som är osäker på din kunskapsnivå samt vilket paket eller hur många körlektioner du behöver för ta körkortet. En testlektion är inte ett test på om du är redo för uppkörningen.

Vill du kontrollera om du är redo för att utföra en uppkörning så kan du boka en körlektion med en av våra fantastiska trafiklärare som kommer att utföra en “uppkörning” och bedömma om du har en god chans att klara uppkörningen eller inte.

Hur lång är testlektionen?

Testlektionen pågår i 50 minuter med en utbildad och godkänd trafiklärare av Transportstyrelsen. Trafikläraren anpassar lektionen efter din kunskapsnivå vilket betyder att du kan känna dig trygg med att du bara kör efter din befintliga kunskapsnivå och inte kör på för svåra platser.

Berätta för trafikläraren om din tidigare erfarenhet av att köra bil som exempelvis om du kört på en trafikskola, med en privat handledare och hur länge sedan du körde bil. Var öppen med om du kanske är rädd för att köra bil eller om du har dysleksi eller vad som helst som hjälper oss att hjälpa dig under din utbildning.

Boka intensivkurs

Efter lektionen vet du vilken intensivkurs som passar dig eller hur många körlektioner du behöver. En av våra certifierade planerare kommer att ta hand om dig och lägga upp en planering som passar dig med tydlig planering och tydliga mål.

Vi bokar upp en intensivkurs så att du kör kontinuerligt från start till mål. Kontinuitet är mycket viktigt för att ditt körkort ska gå smidigt, snabbt och billigt. Vi planerar dina körlektioner, riskettan, risktvåan, teoriprov och uppkörning.

Behöver du även hjälp med teori så kommer vi skapa ett konto åt dig hos korkortssidan.se där du kan studera teori på svenska, engelska och arabiska. Vi har även en app som heter Körkortsappen där du kan studera allting på svenska, engelska och arabiska också.

BOKA KURS ONLINE ELLER RING OSS