Trafikskola Jakobsberg

Gabriels Trafikskola har en trafikskola i Jakobsberg och en trafikskola i Stockholm och har drivit körkortsutbildning sedan 1995 med samma ägare. Vi erbjuder körlektioner, handledarutbildning, riskettan samt intensivkurser. I denna blogg kommer vi att dela med oss av kunskap till dig som vill ta körkort. Allt från körkortsfrågor, tips för att ta körkortet snabbar, enklare och billigare till hur du byter olja på bilen.

Trafikskola i Jakobsberg

Vår trafikskola i Jakobsberg har funnits sedan 1998 och fortsätter erbjuda norrort körkortsutbildningar mitt i uppkörningsomårdet. Här har du fördelen att just köra i ett uppkörningsområde och därmed får du ut maximalt av dina minuter du kör på dina körlektioner hos Gabriels Trafikskola i Jakobsberg.

Trafikskola i Stockholm

Vår trafikskola i Stockholm ligger på Östermalm och erbjuder intensivkurser, handledarutbildning och riskettan för människor från hela stockholm. Vår trafikskola i Stockholm är strategiskt belägen så att vi snabbt hinner ut till övningsområden och inte fastnar i innerstadstrafiken. Vi hjälper dig med en komplett planering för din körkortsutbildning. När du lämnar ditt första besök hos oss vet du exakt vad du ska göra, när du ska göra det med tydliga mål för din körkortsutbildning.

Gabriels Trafikskola -> Korkortssidan.se

Gabriels Trafikskola är skaparna bakom omåttligt populära korkortssidan.se där tusentals människor över hela sverige pluggar körkortsteori. Körkortssidan har 150 000 spelningar på YouTube, 100 000 spelningar på Spotify & över 50 000 medlemmar som pluggar körkortsfrågor online. När du tar en intensivkurs hos Gabriels Trafikskola får du inlogg till att studera till teoriprovet på korkortssidan.se. Då har du en komplett körkortsbok, ljudbok, teoriprov, Steg för steg och mycket mer som hjälper dig att klara teoriprovet på första försöket.

Du kan redan nu börja studera helt gratis genom att lyssna på Körkortsljudboken som nu även finns på engelska och arabiska. Ljudböckerna är kompletta så du behöver inte köpa en annan bok eller ljudbok för att studera till teoriprovet.