Gabriels Trafikskola Jakobsberg – Intensivkursexperten

Trafikskola i Jakobsberg

Gabriels Trafikskola undervisar i körkort för personbil och är därför experter på B-körkort. Med en trafikskola i Jakobsberg kör du mitt i uppkörningsområdet, bara ett stenkast från trafikverket. Vi är en av Stockholms största trafikskolor med tusentals godkända elever med 25 år erfarenhet. Vi är din trafikskola i Jakobserg.

Intensivkurs i Jakobsberg

Vi är intensivkursexperten för att vi undervisar i körkort för personbil och ingenting annat. Som en fullservicetrafikskola lägger vi upp en personlig plan för din körkortsutbildning som passar dina behov. Vi bokar & planerar allt i samarbete med dig så att din utbildningen känns bra. Du ska fokusera på utbildningen. Vi sköter resten. Boka din intensivkurs här.

Körlektioner i Jakobsberg

Ibland behöver man endast körlektioner & då hjälper någon av våra erfarna lärare dig med det. Gabriels Trafikskola är en av Stockholms mest anlitade trafikskolor och du kan vara säker på att en av våra erfarna lärare ser till att du får ut max av dina körlektioner. Oavsett om du aldrig kört förut eller behöver finslipa till uppkörningen. Boka körlektioner här.

Handledarutbildning i Jakobsberg

Vill du övningsköra privat så erbjuder vi handledarutbildningar i Jakobsberg. Du bokar och betalar då direkt via vår e-handel och får du en garanterad plats på kursen. Vi håller kurser varje vecka.

Riskettan i Jakobsberg

Riskettan kan du göra hos vår trafikskola i Jakobsberg. Du bokar enkelt en plats på en kurs genom vårt kontaktformulär eller betalar direkt via våran e-handel.

Automat

Vill du ta körkortet med en automatväxlad bil erbjuder vi dig det alternativet. Nämn det till oss vid bokning  så sköter vi resten. Du bokar riskettan i Jakobsberg här.

Teori på olika språk

Vill du plugga teorin på Engelska, spanska, franska eller något annat språk så hjälper vi dig med det. Vi kan även hjälpa dig boka teoriprovet på önskat språk.

Teori online

Hos oss är all teori digitaliserad. Den an passar sig efter var du är och kan plugga teoron. I datorn, telefonen, som app – det går. Du kan även få frågorna upplästa.