Körlektioner i Stockholm  C

 Vill du bara ha körlektioner? Vill du fylla på med körlektioner? Eller du kanske vill du ha en testlektion? Oavsett anledning har vi förmånliga erbjudanden åt dig. 

Räntefri avbetalning finns.

Körlektion

1 körlektion á 80 min

 

1 390 kr 

Medium

5 körlektioner á 80 min

 

6 700 kr 

Large

10 körlektioner á 80 min

 

13 300 kr 

Körlektioner Stockholm

Behöver du bara körlektioner i Stockholm så hjälper vi dig med det. Du kanske redan har gjort riskutbildningarna samt övat mycket privat och vill finslipa hos en trafikskola? Du kanske redan har körkort men inte kört på ett tag eller du vill kanske helt enkelt bara fylla på med körlektioner så har vi bra erbjudanden åt dig. Vi ligger strategiskt inte mitt i smeten i stan utan på Artillerigatan 83 på gärdetsidan. Med det läget kommer vi snabbt ut till övningsområden för att köra körlektioner i Stockholm utan att du förlorar dyrbar tid.

Körkort i Stockholm

För att ta körkortet hos oss i Stockholm så tar du dig till Artillerigatan 83. Tar du dig hit med bil så ligger vi vid korsningen Valhallavägen Artillerigatan. Åker du kommunalt så är närmaste busstation Jungfrugatan dit buss 1, 4 och 72 åker. Närmaste tunnelbanestation är Stadion samt Karlaplan. Välkommen!