Vi som jobbar på Gabriels Trafikskola

Vi är ett härligt gäng på Gabriels Trafikskola som brinner för körkortsutbildning och bra service. 
Vill du jobba hos oss som trafiklärare är du välkommen att skicka dina kontaktuppgifter via
formuläret längst ned på denna sida. 

Oscar Marklund

Oscar Marklund

Marknadsförare

Är du medlem hos korkortssidan.se eller följer korkortssidan.se i sociala medier känner du säkert igen Oscar. Han driver Gabriels Trafikskola och är grundare till den omåttligt populära hemsidan vi nämnt tidigare.  

Hawraz

Hawraz

Trafiklärare

Alltid med ett leende på läpparna hälsar han på alla på kontoret varje morgon och vips så känner man av den positiva energin. En energi alla våra elever känner vilket givetvis gör honom till en urkraft. Som leder till körkort 😉

Ola

Ola

Trafiklärare

Skrattet är aldrig långt bort ifrån Ola. På fritiden spelar Ola mycket pingis och vill du kallprata fotboll går det lika bra också. Men Glöm inte bort att fokusera på körningen bara. 

Susanne

Susanne

Trafiklärare

Shooff säger det bara så har Susanne intagit rummet. En person som ”tar rummet” med sin energi, positivitet och glädje. Vill du fjäska för Susanne ska du börja prata om hundar för då smälter hon. Men vem gör inte det?  

Jacob

Jacob

VD

Jacob grundade Gabriels Trafikskola 1994 och driver företaget sedan dess. Hans passion för utbildning och att hjälpa människor kombinerat med bra service har varit framgångsreceptet i 26 år. Den enda på Trafikskolan vars första elever har blivit föräldrar och sedermera kommit med deras barn för att också ta körkort med Jacob. 

Allan

Allan

Styrelsemedlem

Robert

Robert

Trafiklärare

Hejar du på ett annat lag än Hamarby behöver du säga det när du ringer oss. Vi vill att det ska vara bra stämning mellan er i bilen. Skämt och sido, fast att du säkert hittar Robert på Hammarbys alla hemmamatcher så är han lugnet och snällheten själv. Nämn bara inte DIF eller AIK. 

Fredrik

Fredrik

Trafiklärare

Det finns en anledning till varför Fredrik jobbar i Jakobsberg och Robert i Stockholm. Det är för personalens välmående. För att beblanda en Hammarbyare med en djurgårdare känns sådär. Annars är Fredrik en klippa och utbildningledare i Jakobsberg. 

Lisa

Lisa

Trafiklärare

Lisa är trafikläraren som är snäll och konkret. En kombination som är sällsynt men som uppskattas utav alla. 

Zenab

Zenab

Trafiklärare

Behöver du övningsköra med någon som även pratar arabiska så har vi lösningen för dig. Zeynab är en fantastisk lärare och en person som du inte vill att körlektionen ska ta slut med. 

Marin

Marin

Spindeln i nätet

Marin är också grundare av Gabriels Trafikskola tillsammans med Jacob. Hon är klippan i företaget som har koll på allting och får saker att fungera. Hon är personen som gör det omöjliga för att alla elever ska få körkortet i tid. Hon är Gabriels Trafikskola. 

Peter

Peter

Trafiklärare

En glad trafiklärare som är fortbildad för att hjälpa elever som har svårigheter med inlärningen. 

Vill du jobba hos oss? Maila oss så återkommer vi.

1 + 8 =